Een persoonlijke Chinese horoscoop (Bazi) laten opstellen? Kosten vanaf € 50,--

Voor een kind of kleinkind, voor uzelf of voor iemand in uw omgeving? Een Bazi is feitelijk een analyse van het geboortemoment; hoe verhouden de elementen (energieën) zich tot elkaar en wat betekent dat voor het individu. Het mag zeker niet gezien worden als een voorspelling; meer als een soort gids voor het leven. Als je bijvoorbeeld voor moeilijke keuzes staat zoals een vak kiezen, dan kan de Bazi gebruikt worden om te zien of iets wel of niet bij je past. Als je een keuze maakt die bij je past verloopt je levenspad wellicht gemakkelijker dan als je iets kiest wat feitelijk tegen je aard indruist.

Het is interessant de ontwikkeling van een kind te vergelijken met wat zijn of haar Bazi hierover aangeeft.

Een Bazi van jezelf biedt je de kans om je leven tot nu toe te vergelijken met de analyse. De mens heeft van nature veelal de neiging zijn innerlijke keuzes te volgen, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. De Bazi geeft tendenties aan, waarschijnlijkheden. Bijvoorbeeld, iemand met een artistieke aanleg hoeft daar niet perse iets mee gedaan te hebben.

Wie later in zijn leven met belangrijke vragen zit kan de Bazi gebruiken om aan een deskundige te tonen met de specifieke vraagstelling. Mocht u ooit naar China gaan, neem dan in ieder geval de Bazi mee. Een goede (tempel) deskundige kan uw Bazi in verband brengen met de vragen waar u mee zit. Alle daarvoor benodigde Chinese karakters en symbolen zijn aanwezig.

Een Bazi is zoals gezegd een gids voor het leven; aan u de keus of u de aanwijzingen serieus neemt of niet.

De analyse omvat 10 tot 14 pagina's A4 en wordt in een boekje geleverd (zie hierboven)

Wilt u meer informatie over wat de Bazi allemaal inhoudt en wat de kosten zijn om hem te laten analyseren, vraag dan een offerte aan middels ons contactformulier of stuur een mail naar edelaar.j@gmail.com.