W E B W I N K E L

  • De hier gepresenteerde oefeningen zijn via persoonlijke contacten van Carla Huang rechtstreeks verkregen van het Shàolín kloostercomplex in China.
  • De oefeningen zijn geschikt voor thuisstudie, maar ook als lesmateriaal voor Qìgongdocenten.
  • NB. De genoemde prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten. Voor zendingen buiten Nederland geldt een toeslag

E-boeken

e-boek Xianggong niveaus 1, 2 en 3

×

e-boek Xianggong niveaus 1, 2 en 3

×

e-boek Xianggong niveaus 1, 2 en 3

×

e-boek Xianggong niveaus 1, 2 en 3

×

e-boek Xianggong niveaus 1, 2 en 3

 

Shàolín: Waarom wordt deze oefening Fó Fǎ Fang Xiang Xíng Zhì Wù Qìgong,(letterlijk: Boeddhistische Geurige Wijsheid Realiserende Qìgongvorm) afgekort Xianggong ge­noemd? De diepzinnigheid van Xianggong is niet goed onder woorden te brengen. Dat krijgt pas betekenis als u zelf de uitwerking van deze oefening ervaart. In de 2300 jaar dat deze oefening al bekend is waren onder meer Xuán Zhuang en  Jì Gǒng  bekende namen van mensen die de Xianggong hebben overge­dragen; sindsdien is het van genera­tie op generatie overgegaan. Xianggong's grootste 'speciali­teit' ligt in het gegeven dat deze oefening gemakkelijk te leren en tegelijk erg effectief is. De bewegingen zijn gemakkelijk; het effect is verbazingwekkend. Na één maand oefenen voelt men al energie (Qì). Xianggong niveau 1 is zeker geschikt voor iedereen. 

Niveau 1 en 2 worden momenteel over de hele wereld beoefend. Van niveau 3 gaat het gerucht dat het hier om geheime oefeningen gaat, die alleen in de tempels wordt onderwezen. Shaolin heeft ons ook niveau 3 ter beschikking gesteld en heeft alle geheimzinnigdoenerij van de hand gewezen. 

Van deze oefening is ook een DVD beschikbaar. Klik HIER

Chakra lezeres Bianca Gelderblom  (www.cureris.nl) ziet een groot effect op de chakra's bij het doen van Xianggong. Ze heeft daarvan verslag gedaan; wilt u dat lezen, klik dan HIER. 

Wilt u een of meer voorbeeldpagina's inzien, klik dan hieronder.

Titel: e-boek Xianggong niveaus 1, 2 en 3
Prijs: € 11,00